Mibe öltöztessük a babát kora ősszel?

Vissza a Bloghoz

Mibe öltöztessük a babát kora ősszel?

Hamarosan itt a sáros latyakos idő, amikor rosszabbra fordul az idő, és egész nap csak esik, vagy fúj a szél.  Ilyenkor sem kell otthon kuksolni! Mivel napi szinten igénylik a gyerekek a mozgást, a friss levegőt, ezért mozduljatok ki menjetek sétálni rövidebb időre, akár többször is. Az őszi változékony idő sem szegheti a gyerkőcök kedvét, hisz annyira imádnak a szabadban játszani. Egy óra intenzív mozgás és szaladgálás lefárasztja őket, jobb lesz az étvágyuk utána és nem lesz gond az esti alvással sem.

A pici babát babahordozóban tudod magaddal vinni, erre legjobb a Konges Slojd Nola egycsatos babahordozója a ministudio.hu egyik topterméke. Nagyon kényelmes ergonomikusan kialakított, ami egyaránt előnyös a babának és a mamának, így a hosszabb séták, kirándulások alatt a baba tökéletes biztonságban van. Puha párnázott vállpántok szolgálják a nyak és váll kényelmét.

Vigyél egy mókás Djeco esernyőt is magaddal, hogy ne ázzatok meg! 

120083495 1020488965061836 1848270499513028032 n

Mit adjunk a hűvösebb, esős időben a picit nagyobb gyerekre?

Praktikusan olyan ruha és cipő kell ilyenkor, ami nem ázik át, amiben a csöppségek tapicskolhatnak a pocsojába. Szerezz be erre a célra egy szuper gumicsizmát, vagy melegebb bélelt bakancsot a későbbi hidegebb napokra. Nemsokára érkeznek a webshopba vadi új szuper bakancsok a dán Liewood és Konges Slojd márkától. Erről készül később blogbejegyzés is. 

Amikor szél is fúj, mindenképp jól szigetelő szél-, és vízálló esőruhát, nadrágot érdemes a már járni tudó babákra adni.  A 1-3 évesekre való Liewood Dakota esőruha szettet és a 4-5 évesekre való Parker esőkabátos, nadrágos szettjét pont ebben az átmeneti időben lehet hordani. Amellett, hogy könnyű benne mozogni a lurkóknak, nagyon jól szigetel és nem fülled be mivel újrahasznosított poliészterből készül. A dzseki rész levehető macifüles kapucnival, elülső cipzárral és bepattintható gombokkal záródik. Nadrág része állítható nadrágtartóval és lábpántokkal biztosítja az ideális méretet. Rainbow Love, Dino Blue, Hunter Grenn, Confetti Rose, Dark Rose és Arctic mix imádnivaló színekben kapható. 

030120 LIEWOOD 18 091

A szabadban való futkározás és vidámkodás hevében olykor lekerülhet a kapucni a lurkók fejéről.  Ilyenkor fontos kiegészítő a füleket védő kötött sapka. Liewood Gina macifüles kötött sapka nemcsak divatos és trendi, hanem meleg, puha, mindemellett szuper praktikus viselet. Bordázott anyaga jól illeszkedik a fejre, biztos nem fog leesni! Kedvenc fiús színekben, terepzöldben, mustár vagy karamell/búza színben találod meg a sapkák között a webshopban.

cap den 20c

Ha a családnak nagyobb kirándulásra támad kedve akkor ne hagyjátok otthon a meleg kötött takarót. Jó szolgálatot tesz akár a babakocsiban vagy autóban, hogy ne fázzon a baba. Ajánlatunkban megtalálod Mushie gyönyörűen kidolgozott kötött csipkés takaróit – krémfehér, mályva, púder rózsaszín, zsálya, barack és mustársárga színekben. Valami álom ez a letisztult színpaletta ami a kicsiket is álomra szenderíti. 

7O0A7384 1500x

Share this post

Vissza a Bloghoz