Play&Go

Play&Go játéktároló zsák

A Play&Go® belga design vállalat színes, strapabíró játéktároló zsákokkal szeretné megkönnyíteni a család mindennapjait, a rendrakást és a játékok tárolását.
Ritka, hogy egy cég egy termékkel hódítsa meg a világot, de a Play&Go® ilyen.

A 2 az 1-ben, játéktároló zsák és játszószőnyeg a gyermekek és szülők álma. Hiszen a gyerek érkezése után játékok lepik el a lakást, az ágy alatt, a padlón, a kutya kosarában is gyerekjátékokra bukkansz, de még így sem vagy képes megtalálni a kedvenc Lego®, Playmobil® vagy Duplo® darabot, ami épp most kell a gyereknek.
Erre nyújt megoldást a Play&Go® játéktároló zsák.

Legyen szó Lego®-ról, babákról, autókról, labdákról, építőkockákról, egy mozdulat és rend lesz a lakásban.
Play&Go® játéktároló zsák arra ösztönzi a gyerekeket, hogy összeszedjék és a zsákba dobálják a játékaikat, ezáltal rendet tartsanak a szobájukban.

about 1
playandgo 23

Bár a gyártó 3 év garanciát vállal az anyagra mégis szeretnéd tudni, hogyan tudod karbantartani a zsákot?

A legtöbb zsák polycottonból van, ami 70% pamut és 30% polieszter. Ezeket a zsákokat az első mosás előtt 1 órára áztasd ecetbe és 30 fokon lehet mosni őket.

Ez alól kivétel a Outdoor/kinti kollekció és a vonatos zsák, ami 60 fokon is mosható és nem szükséges ecetbe áztatni mosás előtt.

Külön odafigyelést igényel a Soft/puha kollekció. Ez babák számára készült, ezért egy nagyon puha, 100% pamut anyagból van a zsák. Ez a zsák is 30 fokon mosható, kiterítve kell szárítani és alacsony hőfokon vasalható. A vasalásnál arra figyelj, hogy a mintás oldalát ne közvetlenül vasald, hanem egy vászon anyagot teríts rá.

Szárítógépben egy zsák sem szárítható.